Palvelut

Räätälöidyt palvelut

Alcea tarjoaa sertifiointi- ja konsultointipalveluja kaikenkokoisille puu- ja paperiteollisuuden alan yrityksille. Toimintamme keskittyy auttamaan yrityksiä seuraavilla osa-alueilla: alkuperäketjujen todistukset, EU:n Metsäkatoasetus sekä laatu- ja ympäristöjärjestelmät. Tarjoamme yrityksille useita erilaisia palveluita alkuperäketju sertifikaattien parissa: FSC ja PEFC Group -sertifikaatti, apu FSC- ja PEFC-alkuperäketjutodistuksiin, nykyisen FSC- ja PEFC- alkuperäketju sertifikaatin parantaminen ja HCV-todentaminen.

Mietitkö, mitä tulevaisuuden vetytalous voi tarkoittaa yrityksellesi? Vai onko sinulla konkreettisia projekti-ideoita, joita haluat arvioida? Voimme auttaa sinua arvioimaan nämä ja tekemään konkreettisia toimintaehdotuksia.

Toimintatapamme

Asiakas on aina toimintamme keskiössä, minkä vuoksi pidämme erittäin tärkeänä hyvää kommunikaatiota asiakkaan kanssa. Sovitamme työmme aina asiakasyrityksen mukaan, jotta aika voidaan käyttää tehokkaasti ja tuloksista saadaan aitoa hyötyä. Tarjoamme palveluita niin yksittäisiin kehitystarpeisiin kuin pitkäaikaiseen tukeenkin.

Työt voimme suorittaa paikan päällä tai etänä, riippuen tehtävästä. Huomioimme aina asiakkaan tarpeet sekä varmistamme mahdollisimman kustannustehokkaan ja asiakkaan edun mukaisen toteutuksen toimeksiannoille.

Anna meidän auttaa teitä!

Otattehan yhteyttä, mikäli teillä on kysyttävää, haluatte lisätietoa meistä ja palveluistamme tai haluatte, että teemme teille tarjouksen.